U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Als je kiest voor reïncarnatietherapie, wat dan?

 

Je hebt je besluit genomen, je wil in reïncarnatietherapie gaan. Je hebt inmiddels contact met mij opgenomen en we hebben een afspraak gemaakt voor de intake.

De intake vind plaats in praktijk ‘De bron’ waar ik je op je gemak zal stellen en de vragen, voor zover je die niet al telefonisch of per mail aan mij gesteld hebt en beantwoord hebt gekregen, verder beantwoorden. Ook benoem ik wat de huisregels van ’De bron’ zijn rond de samen gemaakte afspraken, wat mijn tarief is en wat de mogelijkheden zijn voor vergoeding door de verzekering.

Daarna hebben we een intakegesprek van 2 uur waarin ik je veel vragen zal stellen over alles wat met jou te maken heeft, over iedereen die in jouw leven een rol speelt en over datgene waar je in je leven tegenaan loopt en wat je in de therapie wil oplossen en/of verbeteren. In dat gesprek verzamel ik alles wat voor de therapie van belang kan zijn en vraag ik door op zaken waarvan ik denk dat ze verbonden zijn met hetgeen waarvoor je een oplossing zoekt.

 

Aan het eind van het gesprek sluiten we een contract af waarin jij je gewenste situatie (dat wat je met de therapie wil bereiken) zo helder mogelijk formuleert. In de volgende sessies zullen we in de al eerder genoemde herbelevingsgebieden op zoek gaan naar antwoorden en daarbij steeds jouw gewenste situatie als uitgangspunt nemen.

 

De kosten van een sessie zijn € 110,- Een sessie duurt gemiddeld zo’n 2 uur.

 

 

 

 

Laten we samen dat wat nog niet helder is helder maken!

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?