U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Mijn boeken

 

Het schrijven is al van jongst af aan altijd mijn uitlaatklep geweest. Al heel jong schreef ik op school verhaaltjes. Bij mijn oma had ik een oude typemachine waarop ik mijn oeuvre uit die tijd uittypte. Heerlijk vond ik het om dierenboekjes te maken met plaatjes en daarbij een verhaaltje over het desbetreffende dier. Ook op de middelbare school bleef ik schrijven. Als een van de weinigen schreef ik op mijn eindexamen een opstel, iets wat ons afgeraden werd omdat je onder invloed van de spanning rond het examen met een writersblock te maken kon krijgen. Ik weet nog wat de titel was die ik koos. ‘Wij doen het zelf’. Ik schreef een verhaal over een vader die besloot zelf een lek in de kelder te repareren, met alle ellende die dat met zich meebracht. Ik kreeg er een 7 voor.

 

Later in mijn leven begon ik allerlei cursussen in creatief schrijven te volgen. Vier jaar lang volgde ik de workshops van Script+ en met hulp van mijn docente Claire Hülsenbeck, zelf ook schrijfster, lukte het om mijn eerste kinderboek gepubliceerd te krijgen en kort daarna nog een tweede. Het is inmiddels al weer heel wat jaren geleden. De boeken worden niet meer gedrukt, maar ik heb er voor belangstellenden nog een paar liggen en ik overweeg er e-books en/of een luisterboeken van te maken.

 

Mijn eerste boek, De geheimenbewaarder, gaat over het meisje Ilse, dat onverklaarbare dromen heeft, die zich in een andere tijd lijken af te spelen. Na een klap op haar hoofd van de deksel van een scheepskist belandt zij in haar vorige leven, waar zij Charlotte was. In dat leven is iets gebeurd waar Ilse in haar huidige leven de last van ondervindt. Het raadsel moet worden opgelost.

 

Mijn tweede boek, Brief uit het verleden, gaat over Mattías die samen met zijn vriendin Manon een oude misdaad oplost. Mattías en Manon leven nog in een tijd dat kinderen geen mobieltjes tot hun beschikking hadden en ze dingen moesten opzoeken in boeken en niet op de computer.

 

En natuurlijk is er De rode draad van Ariadne, over mijn reïncarnatieprocestherapie.

 

Ook dit boek is d.m.v. het sturen van een e-mail naar gabriellacroiset@outlook.com  te bestellen.

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?