U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Kindertherapie

 

Tijdens mijn opleiding heb ik meerdere modules bij Tineke Noordegraaf, een expert op het gebied van therapie met kinderen, gevolgd om verschillende manieren te leren waarop je reïncarnatietherapie kunt inzetten om kinderen met problemen te helpen. Kinderen hebben een enorm zelf genezend vermogen tot hun beschikking. Als we dat vermogen op de juiste manier inzetten kunnen kinderen heel goed geholpen worden met een aangepaste vorm van reïncarnatietherapie.

 

Alle kinderen zijn creatief, letterlijk, maar ook figuurlijk.  Als kinderen aan het tekenen zijn gaan ze helemaal op in de wereld die ze op papier zetten. Ze zijn die ridders of indianen, die politiemannen of brandweerlieden. Dit vermogen van kinderen om zich dingen voor te stellen kan goed ingezet worden in (reïncarnatie)therapie.

 

Kindertherapie is vooral een creatieve therapie. Er kan getekend worden of geschreven. Er kunnen dingen nagespeeld worden, er kan worden geknutseld. Kinderen geven zelf aan wat ze nodig hebben en de therapeut volgt ze in hun behoefte. De zaken waarvoor het kind in therapie komt komen gaandeweg het proces vanzelf aan de orde en het kind zal ze op eigen wijze oplossen in de veilige nabijheid van de therapeut.

 

Tijdens de sessies zal het kind alleen met mij in de therapieruimte zijn en zal naderhand alleen datgene wat het kind zelf wil delen met de ouders gedeeld worden.

Voordat ik met het kind aan het werk ga zal ik eerst een gesprek hebben met de ouder(s). Daarna maak ik samen met de ouder(s) kennis met het kind. Als het kind er aan toe is verlaat de ouder de ruimte en gaan het kind en ik samen aan het werk.

 

Een kindersessie duurt een uur en kost € 60,-

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?