U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Natuurcoaching en wat kan het voor je doen.

 

Het woord zegt het eigenlijk al, natuurcoaching is coaching die zoveel mogelijk buiten plaats vindt in de natuur. De natuur heeft op veel mensen een rustgevende invloed. Daarom is het naar buiten gaan om daar gecoacht te worden zo effectief.

De intake vindt plaats in mijn praktijkruimte die is ingericht met materialen uit de natuur, waardoor het lijkt alsof we al een beetje buiten zijn. Door middel van een uitgebreide intake maken we samen een plan waar we de komende tijd aan gaan werken. Dan maak ik ook een eerste inschatting over hoeveel tijd we ongeveer nodig zullen hebben om tot een goed resultaat te komen. Over het algemeen bestaat een coaching traject uit 3 tot 10 sessies. Als er meer dan 10 sessies nodig zijn zal ik misschien een ander therapeutisch traject voorstellen. Eventueel kan dan als daar behoefte aan is gestart worden met reïncarnatietherapie. Deze therapievorm gaat veel dieper in op de problematiek dan met coaching gebruikelijk is.

 

Als we na het intakegesprek beide het gevoel hebben dat natuurcoaching een goede manier is om hetgeen waar jij in je leven tegen aan loopt aan te pakken gaan we aan de slag.

Bij mij om de hoek is een park waar het in alle seizoenen prachtig is en wat dan ook heel geschikt is voor coachingsdoeleinden. Door te wandelen, te praten, te ruiken, te voelen, een steen op te rapen, maar vooral door te kijken wat de natuur je spiegelt, zoeken we samen naar antwoorden op jouw levensvragen.

 

Een coaching sessie duurt 1 ½ uur en kost € 75,-

 

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?